Vi bygger altaner i Kalmar & på Öland

Drömmer du om den perfekta altanen att spendera sommardagarna och sommarkvällarna på? Funderar du på att anlita en firma som garanterat kommer att bygga din altan utifrån just dina önskemål och behov? Då har du hittat rätt. Vi på Dörby Bygg & Anläggning har förverkligat många altandrömmar.

Under vår långa tid inom branschen har vi hjälpt många kunder, såväl på Öland som i Kalmar, att få den perfekta altanen.

När du anlitar oss till att bygga din altan är du trygg och garanterad att arbetet kommer att utföras på ett högt professionellt sätt på alla plan – från planering till färdig altan. Vi har en bred kunskap och en stor kompetens inom branschen. Detta i kombination med vår långa erfarenhet gör att du är garanterad en drömaltan – i perfekt utförande.

För oss, liksom för dig som kund, är kvalitet väldigt viktigt. Samtliga jobb som vi utför vill vi därför ska hålla högsta kvalitet och detta gäller såväl materialet som vi använder oss av som kontakten med våra kunder. Ett nära samarbete med våra kunder om alla uppdrag som vi utför ser vi som en självklarhet för att resultatet ska bli precis så som du vill ha det.

Välkommen till oss på Dörby Bygg & Anläggning! Din drömaltan börjar här.

Kontakt

Dörby Bygg & Anläggning
Björnhovdagatan 30
386 35 Färjestaden

070-321 99 60
info@dbakb.se