PLATTLÄGGNING & MARKSTEN

Är du ute efter en professionell firma belägen i Kalmar & på Öland som kan och vill ta hand om din stenläggning på bästa sätt? Ja, då har du kommit rätt!

Vi på Dörby Bygg & Anläggning kan hjälpa dig med stenläggning till såväl din uteplats som garageuppfart eller varför inte en vacker grusgång i trädgården eller en mur runt huset?
Med plattor, grus och marksten skapar vi inte endast något praktiskt utan något vackert också.

Hos oss får du hjälp med inte enbart stenläggningen utan även planeringen med ritning, skiss, form, materialval och färg. Själva stenläggningen är endast en del av arbetet. Vi vill att helheten ska bli så bra som möjligt och strävar alltid efter att valet av och kombinationen mellan plattor och sten ska gå ihop med din fasad och dina växter. Den nya stenläggningen ska vara en naturlig del och smälta in på ett naturligt sätt med ditt hus och din trädgård i övrigt.

Vi arbetar alltid utifrån våra kunders önskemål och behov, något som har visat sig vara mycket uppskattat och utvecklat vår kundkrets till att bestå av såväl kunder på Öland som i Kalmar.

Har du frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig med din stenläggning? Ta gärna kontakt med oss! Vi ser fram emot att få dela av våra erfarenheter.

Kontakt

Dörby Bygg & Anläggning
Björnhovdagatan 30
386 35 Färjestaden

070-321 99 60
info@dbakb.se