Renovering & ombyggnation på Öland och i Kalmar

Vi utför de flesta typer av renovering i Kalmar och på Öland. Om din sommarstuga eller villa är i behov av renovering, eller om du bara är sugen på lite förändring är vi rätt företag för dig!

Är din byggnad i behov av renovering eller ombyggnation och finns i Kalmar eller på Öland? I så fall kan vi hjälpa dig med ditt renoveringsprojekt. Kanske behöver taket på din byggnad renoveras, eller funderar du på att lägga sten? Kanske är ett eller flera av dina rum i behov av totalrenovering? Det spelar egentligen ingen roll för oss vilken typ av renovering som just du är i behov av, med vår breda kompetens kan vi hjälpa dig med din renovering från start till mål!

Vi utför alla former av renovering i Kalmar/Öland. För oss spelar det ingen roll var du som uppdragsgivare och din byggnad finns, vi tar oss an uppdrag inom renovering och ombyggnation i Kalmar med omnejd, likväl som uppdrag och arbeten med renovering på Öland.

Du tjänar på att anlita oss på Dörby Bygg & Anläggning. Efter att ha varit verksamma i byggbranschen i så många år har vi fått erfarenhet, en stor kunskap och bred kompetens. Vi sätter alltid kunden och dennes önskemål främst och försöker ständigt förbättra vårt arbete. Våra erfarna hantverkare tar hand om hela projektet – från början till slut, så att du slipper oroa dig för renoveringen.

Kontakt

Dörby Bygg & Anläggning
Björnhovdagatan 30
386 35 Färjestaden

070-321 99 60
info@dbakb.se